Missió, visió i valors

L’associació “Mar de Ciència» va ser constituïda el 25 de Març de 2019 i té com a objectiu apropar la realitat del medi marí a la societat a través dels principis de sostenibilitat, justícia social i respecte a la natura. En queda exclòs tot ànim de lucre.

Qué fem per tal d’assolir aquest objectiu

Realitzem activitats per difondre a la ciutadania el coneixement sobre la importància que tenen els oceans pel funcionament del planeta Terra i el desenvolupament sostenible de la vida humana.

Fomentem la col·laboració i coordinació entre totes aquelles persones, físiques o jurídiques, públiques o privades, que donin suport a activitats adreçades al coneixement i el respecte cap al medi marí.

Promocionem i participem en activitats de recerca científica i tecnològica relacionades amb l’observació i estudi del medi marí d’una manera ètica. La Junta Directiva de l’associació “Mar de Ciència” crida a la participació en el concurs que es convoca amb l’objecte de crear el nou logotip corporatiu que sigui capaç de transmetre la seva missió, valors i objectius i que s’adapti a qualsevol suport de difusió.

Vols participar-hi?

T’agradaria ajudar-nos i col·laborar en els nostres projectes?

Fés una donació

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Fés-te soci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.